Zaprati nas #uziceonline



Logo

REKLAMA

“Kinder

REKLAMA

“Bravo

Tech

Kako blokirati nekoga na Instagram-u

Blokirana osoba neće moći da vidi vaš profil, postove, niti vaš story

Objavljeno

Fotografija: solen feyissa

Kada blokirate nekog na Instagram-u to znači da ta osoba neće moći da vidi vaš profil, postove, niti vaš story. Takođe, osoba koju ste blokirali o tome neće biti obaveštena, a ukoliko vas pomene u komentarima to se neće prikazati u vašem Activity Stream-u.

  1. Kako blokirati nalog na Instagram-u za Android
  2. Uđite u nalog osobe koju želite da blokirate
  3. Pritisnite na tri uspravne tačkice u gornjem desnom uglu ekrana
  4. Pritisnite na Block

Izvor: besplatniprogrami.org

Popularne